Jeg var i Tucan igen i aftes, lørdag aften; Hardcore Night i Almind. Der skulle jeg hen, og jeg var igen temmelig spændt på aftenens udfald, for det kunne bestemt gå flere veje. Noget i mig havde egentlig ikke den store lyst, alt imens noget andet råbte højt og glædede sig, for her ville jeg få lov til at lege lidt med min nye udfordring, som jeg har givet mig selv, nemlig at bryde med den isolation, som jeg naturligt søger i sociale sammenhænge, og i stedet være opmærksomt nysgerrig i forhold til alle jeg snakker med. Nå ja, som ide betragtet lyder det jo meget nemt og ligetil ?

Jeg havde en aftale med C, som jeg mødte sidst jeg var på besøg i Almind. Han ville komme sammen med en veninde, skrev han, og så kunne jeg jo vurdere, om jeg havde lyst til at tage kontakt til hende.

Hardcore Nights i Tucan er specielle på den måde, at alle skal være iført dresscode fra starten, der er ingen forhæng tilgængelige – alt er så at sige ”in the open”, der ville være skum på terrassen kl 22-23 og så var øverste etage reserveret til bifile og nysgerrige herfor…..i store træk.

Jeg kom derned, jeg stod i kø, jeg frøs lidt i køen, jeg klædte om og jeg morede mig igen over temaet med håndklæderne, der igen udgjorde en fast del af udtrykket hos de fleste. Det er altså en kende for ”ferie-agtigt” for mig, sådan at bese rundt med et stykke hvidt frotté; til gengæld havde jeg så en t-shirt på, hvilket rigtig mange mænd valgte ikke at have. De havde jo deres håndklæder.

Sjovt er det; det med påklædningen. Jeg er på ingen måde genert og jeg skammer mig ikke over min krop, men noget i mig ønsker et ”enten-eller” – altså, enten er jeg påklædt eller også er jeg nøgen, og kun at være iført boxershorts eller g-streng, det er sådan et underligt sted midt imellem for mig….sådan et mærkeligt ”både-og”….jeg er både lidt påklædt og lidt nøgen, og det kunne jeg mærke en ulyst i retning af, så jeg trak i en t-shirt og minglede. Adskillelige valgte at være helt nøgne. Respekt for det – bestemt, dog ønsker noget i mig en konsensus omkring det, igen et “enten-eller”, hvis det skal virke på mig.

Det er altså meget svært for mig at være nysgerrigt opsøgende. Hvor er det nemt for nogen, og hvor er det svært for mig. I køen ind kom en fyr hen til mig og begyndte bare at snakke, han havde kørt bagefter mig noget af vejen, så det snakkede han om. Inden længe var han i snak med nogle længere fremme, han snakkede bare og krammede og grinede…..og jeg prøvede at aflure, hvordan pokker han bar sig ad, men jeg kunne ikke gennemskue det. Det er så unaturligt for mig.

Så sad jeg der, i baren på Tucan, omgivet af rigtig mange mennesker. Det var et noget mere broget publikum denne gang – på den fede måde, for der var mange flere kvinder end sidst. Der var også mange flere mænd, men sådan er det jo nok engang. Det virkede ikke så indspist, så par-agtigt utilnærmeligt denne gang, og alene det gjorde det hele lidt nemme.

Mens jeg sad og prøvede at tage mig sammen til at være aktivt undersøgende nysgerrig, så tog en mand på lidt flere somre end jeg kontakt. Der stod vi så; han i små trusser og jeg i mit. Hver med vores kaffe og med en fornemmelse af at mangle et sted at placere hænderne. Faktisk fik vi en glimrende snak op at køre, det var også hans 2. gang, så det var et godt udgangspunkt, og hver gang noget i mig ville trække mig væk, så blev jeg siddende og fortsatte med at stille spørgsmål. Han formåede at snakke med flere omkringværende samtidigt, men det var altså en kende for vildt for mig, så jeg trak mig væk under påskud om at skulle finde min kammerat. Ikke på nogen måder en usandhed, men heller ikke en nødvendighed.

NOTE: Hele denne problematik omkring min adfærd i sociale sammenhænge gør jeg mig mange tanker om i denne tid, og mon ikke der kommer noget her på bloggen med det tema? Det tror jeg nok. Snart.

Jeg mødte C, og jeg mødte D – den veninde han havde snakket om. En flot yngre kvinde i et skønt antræk, der lige præcis gjorde det ved hende, som det skulle. Hun talte engelsk. Hun var fra Letland.

C indbød mig til at hænge ud med dem, så det gjorde jeg. Vi sludrede, alle tre. Han havde været på Tucan to gange siden jeg var der sidst, og begge gange ”med stor succes” som han sagde og smilede. Her havde han også mødt D sidste gang, og de havde aftalt at hænge lidt ud i aften. Jeg fik snakket en del med C, men han var dog ude med antennerne i forhold til de mange andre kvinder i nærområdet, så jeg fik snakket meget mere med D; og hun var spændende at snakke med. Vi snakkede litteratur, kunst og sprogstammer – alt sammen på engelsk, så en del fagter indgik også.

En fyr kom over, han kendte C. Han fik flettet ordet ”flotte kællinger” ind i flere sætninger og snakkede ellers mest sine egne evner som elsker og om analsex. Det var nok rettet imod D, men da hun ikke forstod ret meget dansk, var det nok spildt på hende; i hvert fald greb hun kort efter min arm og spurgte om ikke vi skulle gå ud og kigge på den ”tilskummede terrasse”, og den var jeg med på.

Vi fik ikke set meget til den terrasse, i stedet befandt vi os kort efter ovenpå, uden tøj og med mange tilskuere til det vi nu gjorde. Det var jo ”Hardcore Night” og alle forhæng var strippede fast, så mange gik forbi og mange stoppede op og kiggede på, hvilket lige var noget jeg skulle forholde mig til. Jeg har ofte været nøgen på Mahamudra og ligeledes elsket i et rum med mange andre – men ligefrem at være til udstilling på den måde, det gik direkte i den gammelkendte præstation og derved medfølgende slaphed i lingam. Jeg lod mig ikke stresse af det (ikke meget i hvert fald), lukkede blot øjnene for de mange tilskuere og nød så bare nuet med D, der lod sig overraske af min blide måde at møde hende på.

Vi legede og smøg os rundt på et gummilagen i næsten halvanden time og hun fik nogle voldsomme orgasmer. Jeg var stadig umulig at tilføje rejsning på, så det foregik på alle andre måder, og hun spurgte bagefter indtil, hvad pokker det var jeg havde gjort ved hende, for hun plejede at have SÅ svært ved at slappe af og fik nærmest aldrig orgasmer. Jeg prøvede at forklare hende lidt om min tilgang til lyst, nærvær og elskov. Jeg forklarede hende, hvor ligegyldig en rejsning kunne være og hvor lidt vægt jeg lagde på udløsninger, men hvor megen vægt jeg lagde i nærværet og at være tilstede….hos hende, lige der, uden at ville noget med hverken det eller hende.

Hvor var det fantastisk at mærke, hvordan det forandrer et møde, når ”at ville” tages ud af ligningen. Det hele kunne være endt der; hun kunne have tænkt – ”sikke dog en irriterende impotent gammel mand” og dampet videre til den næste, men vi fortsatte med at snakke, vi fik lidt at spise og endte i endnu et rum igen, og hvor det hele gentog sig, dog uden rejsningsbesvær denne gang. Hun var fuldstændig betaget af at blive set, at blive berørt og favnet. Jeg nød i den grad nærværet og den afslappende stemning der var imellem os.

C kiggede indenfor, han ville hjem og spurgte, om jeg kunne tænke mig at køre D hjem; hun bor i Kolding. Det blev sådan, så kort efter pakkede vi sammen, klædte om og jeg kørte fra Tucan for anden gang; denne gang med en helt anden oplevelse af stedet.

Havde jeg ikke mødt D og nydt hendes selskab i de mange timer, som det foregik over, så havde oplevelsen måske været en anden? Måske havde jeg så mødt en anden? Måske var jeg taget tidligt hjem? Måske noget helt fjerde?

Gad vide om jeg kommer til Tucan igen? Det tror jeg nok, at jeg gør. Måske.