Om maxisme.dk

OKTOBER 2018

Jeg har lige lanceret min nyeste hjemmeside – www.duelisme.dk – der understøtter min uddannelse til sexolog.

Jeg har siden sommeren 2015 haft en anden hjemmeside – www.tantric-circle.dk – hvor jeg blandt andet har blogget en del. Denne side er nu lukket, men derfor tilbyder jeg nu stadig nærværs-massager, hvis nogen skulle have interesse heri. Giv endelig lyd.

Det var den side der virkelig satte gang i mine tanker om det at dele alle mine tanker og ideer, men fra den side kan jeg ikke vise andet end en lille del af, hvem og hvad jeg er, for dens fokus er alt for snæver, derfor begyndte tankerne at kredse om en anden side, én hvor jeg kunne brede mig ud over hele paletten af interesser.

Maxisme.dk er den palette

Navnet er ikke mit eget. Det ligger lige for, men der skulle gå temmelig lang tid, førend dets anvendelighed gik op for mig. Det opstod i en kommentar til en af mine blogs fra tantric-circle – jeg skrev min første blog om jalousi, og en kvinde skrev, at “det var ren maxisme” – en kompliment til min måde at formulere mine følelser og oplevelser på. En genial konstatering, som jeg altså nu fører videre med denne side, som jeg håber vil nå ud til et bredere publikum end tantric-circle.dk har kunnet, og som vil give mit skriveglade gen mulighederne for total udfoldelse.

Max Thorup Due – december 2016