Studie

Jeg har i 11 år (1/12-2016) været nørd hos NTI CADcenter, og har valgt at gå ned i tid fra 1/2-2017. Der vil jeg igang med en akademi-uddannelse i softwareudvikling. Nu skal jeg lære at skrive kode, oprette databaser og designe mine ideer i den virtuelle verden. Det vil jeg nu, og derfor gå jeg ned i tid. 3 dage om ugen på job, 2 dage hjemme og dyrke koder og databaser. Hvor bliver det vidunderligt. Jeg glæder mig som et stort barn…eller…..

Det er egentlig ikke noget nyt for mig, at søge viden i den verden. Allerede tilbage i midten af 90´erne fik jeg undervisning i Visual Basic 6, og fik da også skrevet lidt menuhåndtering til brug i AutoCAD “back in the day”, men det var altid noget der skulle ske i min fritid, om aftenen og i weekenderne, og endvidere blev det aldrig rigtig godt, så for nogle år tiden prøvede jeg igen. Faktisk det samme forløb som jeg nu skal igang med igen, men også her skulle der læses bunker at materiale og løses opgaver om aftenen og i weekenderne, hvilket blot pressede mig til kun at lave det mest nødvendige, og det er ikke fyldestgørende for mig – derfor skal det nu have den tid der skal til. 2 hele dage om ugen, hvor jeg kan dykke ned i Visual Studio, lege med en masse løsninger og forhåbentlig komme ind under huden på C#.

På denne side vil jeg skrive om udviklingen og oplevelserne på denne uddannelse, sikkert også lægge nogle totalt nørdede scripts ud og gå i den vildfarelse, at nogen fatter en bjælde af, hvad jeg snakker om.